iskustva polaznika

iskustva polaznika

iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika su nam veoma dragi i korisni potstiču nas  i usmeravaju da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala što svima koji su ostavili svoja iskustva

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

414 utisaka

 • Kurs samostalni knjigovođa online-odlično osmišljen kurs, praktičan, dobar princip rada, kurs je odličan za početnike kao i za one koji žele da utvrde gradivo. Preporučujem ga svima…
  Sve pohvale za Jelenu i Nadu i želim Vam uspešan rad i sve najbolje!
  Mikita Slađana

 • Daniela Ožegović
  06.03.2018 у 19:49

  Završila sam online kurs za ovlašćenog knjigovodju. Veoma sam zadovoljna sa stečenim znanjem. Kurs je dobro osmišljen, praktičan, jasan i stečeno znanje može odmah da se primeni u praksi. Sve pohvale.

 • Jasmina Radojković
  01.03.2018 у 14:20

  Kurs samostalni knjigovođa – online je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz prakse. Veoma sam zadovoljna, kako sa teorijskom edukacijom, tako i sa praktičnom obukom u aplikaciji i programu Billans.
  Sve pohvale za kurs!!!

 • Samostalni knjigovođa-online-Vrlo profesionalno,praktično,primenjivo.
  Sve pohvale i preporuke…

 • Kurs samostalni knjigovodja-online je odlicno osmisljen za sve koji tek pocinju ili zele da ucvrste svoje steceno iskustvo.Lekcije i vezbe su detaljno objasnjene i stvarno se lako snaci ,odusevljena sam pristupom aplikaciji koja je dostupna 24 casa.
  Takodje veliko HVALA mentoru Jeleni Bogdanovic na podrsci u svakom trenutku i ogromnom razumevanju. Sve preporuke za kurs!

 • Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

 • Zelim da pohvalim kurs samostalnog knjigovodje online koji polako zavrsavam. Gradivo je odlicno objasnjeno,predavaci su tu za svoje ucenike u bilo koje doba da im sto bolje pomognu.Zelim va,m i dalje ovakav uspeh i toplo preporucujem svima koji su voljni da prosire svoja znanja da upisu ovaj kurs.

 • Aleksandra Grbić
  30.01.2018 у 12:53

  Kurs Samostalni knjigovođa – online je odličan izbor za svakoga ko želi da savlada mnogo oblasti potrebnih za bavljenje knjigovodstvom. Takođe, dobar je izbor i za one koji žele da utvrde znanje koje imaju, na brz i efikasan način, radom od kuće. Svima zainteresovanim za knjigovodstvo bih ga preporučila.

 • SAMOSTALNI KNJIGOVODJA online kurs je praktican, jasan, odlicno osmisljen za pocetnike, preporucujem ga svima koji zele da nauce vodjenje knjigovodstva. Sve pohvale…. Mirjana Babic

 • Završila sam kurs samostalni knjigovođa online, prezadovoljna sam načinom rada, obrađenim temama, sve je detaljno, jasno,
  rad u programu je jednostavan, podrška je brza, Jelena je uvek dostupna, brzo odgovara…
  Rado ću kurs preporučiti svakom kome je potrebno znanje iz računovodstva.

 • Veoma dobar kurs za svi koji žele da uče za dvojno knjigovodstvo i da se osamostale.Ja sam završio kurs online samostalni knjigovodja i veoma sam zadovoljan,osim toga pohvalu za mentoru Jelenu Bogdanović za podršku tokom rada.Srdačan pozdrav za ekipu FINANCE TEAM i želim Vam uspešan rad i sve najbolje.

 • Vlada Dragojlovic
  21.01.2018 у 15:48

  Ulozen je veliki napor svih u FINANCE TEAM da bi se koncept dvojnog knjigovodstva priblizio svakom polazniku sobzirom na razlicite nivoe znanja. Osim toga, za pohvalu je i angazovanje mog mentora Jelene Bogdanovic za podrsku u radu (real time support). Bice mi zadovoljstvo ako i ja kao ucesnik doprinesem unapredjenju aplikacije jer je i to sastavni deo komunikacije izmedju slusaoca i predavaca.

 • Završila sam kurs ovlašćeni knjigovođa-online i veoma sam zadovoljna kako je kurs osmišljen.Sve lekcije prate detaljna objašnjenja i praktična uputstva za izradu svih vežbi. Sve pohvale!

 • Sa velikim zadovoljstvom ulazim u novu godinu obogaćena znanjem kursa Samostalni knjigovođa-online. Obuhvata sve pojmove, detaljno i jasno, potrebne za rad u ovoj oblasti. Uz stručni nadzor i podršku, uz ritam koji vama odgovara, sistematski obučava i osigurava temelj i teoretski i praktično za primenu u knjigovostvu. Posebno sam zahvalna za odgovore na sva moja pitanja, koja su pomogla da bolje shvatim i savladam sve nedoumice. Toplo preporučujem ovaj kurs osmišljen tako da vi budete zadovoljni.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

offline samostalni knjigovodja

Novi Sad

Datum početka kursa: 29.03.2018

Trajanje kursa: 2 meseca

Beograd

Datum početka kursa: 29.03.2018

Trajanje kursa: 2 meseca