iskustva polaznika

iskustva polaznika

Iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika sa kursa su nam veoma dragi.Iskustva naših polaznika nas potstiču  usmeravaju

Mi smo spremni da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala na vašim utiscima

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

436 utisaka

 • Aleksandar Miljatović
  28.08.2020 у 12:57

  Pohađao sam kurs Ovlašćeni knjigovođa akademski, kao nastavak kursa Samostalni knjigovođa online, i zadovoljan sam istim. Kurs je kompleksniji, fokus je na poreskom računovodstvu, međutim to je ono što me je i privuklo. Nada, kao i na prethodnom nivou, korektna, spremna za saradnju. Sve pohvale za kurs i mentora!

 • Pohadjala sam kurs Samostalni knjigovodja online i iako sam imala osnovno znanje, veoma sam zadovoljna nadogradjenim. Kurs je vrlo jasan, lekcije i vežbe detaljno su objašnjene, tako da samostalan rad nije težak. Kad god mi je bila potrebna pomoć pružena mi je od strane mentora. Pored znanja, ono što možete očekivati jeste profesionalan odnos, ljubaznost, strpljenje i razumevanje.

 • Miroslav Kujundžić
  08.07.2020 у 21:09

  Kurs Ovlašćeni knjigovođa Akademski jeste jedan odlično koncipiran kurs. Kurs je veoma sadržajan, kompaktan i jasno objašnjen. Poželjno bi bilo prvo završiti Ovlašćeni knjigovođa Online ali ako već radite u knigovodstvu ili imate neka osnaovna iskustva možete preći i na akademski nivo. Neophodno je raditi redovno lekciju po lekciju, jer su lekcije vezane jedna za drugu. Opšti utisci su dobri, pozitivni, ko god želi da unaprijedi znanje vezano za knjigovodstvo treba da upiše ovaj kurs koji je ujedno moja lična preporuka.

 • Kao polaznik kursa samostalni knjigovodja online,veoma sam zadovoljna.Kurs je odlicno odradjen i sve je precizno objasnjeno. Zaista je odlican program i mentori i programeri su na vrhunskom nivou. Preporucujem kurs svakome ko zeli da nauci knjigovodstvo ili da usavrsi svoje znanje. Sve pohvale sa moje strane i zelim Vam puno uspeha u daljem radu .

  Dusica Gajic
  Polaznik

 • Maja Madžarević
  03.06.2020 у 16:55

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je odlično koncipiran i osmišljen. Mentori su fenomenalni i zahvaljujem se na divnoj saradnji i pomoći. Oblasti su temeljno i jasno obrađene. Ono što je najvažnije, stiče se praktično znanje i nakon kursa vam ostaje dosta materijala za dalji rad i napredak.

 • Aleksandra Bulatovic
  31.05.2020 у 08:32

  Kurs “Samostalni knjigovođa” Online je odlično osmišljen za polaznike koji žele da nauče sve u vezi početnog knjigovodstva. Teorija i praksa je odlično povezana i razumljiva. Praktični deo u programu Billans mi se posebno svideo i princip obuke u programu je veoma jasan i precizan. Iz mog iskustva, Profesorice Jelena i Nada su profesionalne i posvećene učeniku i svaka čast na tome. Nastavljam saradnju sa profesoricama na sledeći nivo kursa jer su me motivisale da se usavršavam još više i naravno budućim polaznicima šaljem preporuku, da ne razmišljaju u odabiru kursa vec da izaberu “FINANCE TEAM”!!! HVALA VAM!!!

 • Kao jedan od polaznika kursa samostalni knjigovođa online, mogu da kažem da sam zadovoljna stečenim znanjem. U lekcijama smo prolazili kroz edukacije iz zakonodavne regulative za poslove koje smo obradjivali kroz aplikaciju vodejenjem virtuelne firme iz raznih oblasti računovodstva od dokumenta do zavrsnog računa a to znanje smo primenili pri knjiženju kroz program. Posebno bih pohvalila Jelenu koja je bila tu za sva moja pitanja. Nadam se da će mi ova stečena znanja pomoći u pronalaženju posla, jer mi glavni cilj bio da steknem znanje da bih kasnije mogla da se usavršavam.

 • Kurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs.
  Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.

 • ivana aleksić petrović
  03.03.2020 у 10:05

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

 • Aleksandar Miljatović
  01.02.2020 у 21:19

  Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim.
  Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da nisam pogrešio što sam upisao ovaj kurs. Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom dostavljanja materijala i uputstava za vežbe kao i otključavanja istih u aplikaciji. U svakoj lekciji sam dobio sve neophodne materijale za rad koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću.
  Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.

 • Ja sam na kursu online samostalni knjigovodja. Kurs je odlican, s obzirom da sam te struke potvrdila sam svoja znanja, takodje I doznala mnogo toga sto se tice zakona, popunjavanje kpr kir, kao I meni najbitnijeg popunjavanje finans. izvestaja.
  Odlicno.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

samostalni knjigovodja offline

Novi Sad

Datum početka kursa: 09.03.2020

Trajanje kursa: 2 meseca

Beograd

Datum početka kursa: 18.01.2020

Trajanje kursa: 2 meseca