iskustva polaznika

iskustva polaznika

Iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika sa kursa su nam veoma dragi.Iskustva naših polaznika nas potstiču  usmeravaju

Mi smo spremni da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala na vašim utiscima

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

450 utisaka

 • Završila sam onile kurs za samostalnog knjigovodju.Izuzetno sam zadovoljna kursem i mentorstvom u toku kursa Znanje se nadogradjuje tako da se radujem sledećem kusu. Toliko je sve lepo osmišljeno da se lepo i lako može učiti. Sve pohvale za kompletan Finance Team. HVALA VAM

 • Nikoleta Jankovic
  11.05.2022 у 20:00

  Online kurs za samostalnog knjigovodju je sveobuhvatan i omogucava vam da kroz virtuelno vodjenje knjiga firme savladate sve ono sto vam je potrebno,od momenta otvaranja do finansijskog izvestaja. Bila sam skepticna jer nisam imala ni osnovno znanje iz ove oblasti. Medjutim,uz dobro razumljive lekcije i uz pomoc dobro objasnjenih uputstava za vezbe sve je proslo glatko i lako. Jos ako se uzme u obzir i to da vam je aplikacija za rad dostupna 24h sta reci osim da je to pun pogodak.
  Sve preporuke za FINANCE TEAM i naravno sve pohvale za mog mentora Nadu.

 • Online kurs Samostalni knjigovođa.
  Vrlo precizna i efikasna osmišljena edukacija. Kao neko ko se prvi put susreo sa datom temom knjigovodstva mogu da kažem da sam veoma zadovoljan načinom rada, uz malo truda lako se dolazi do željenog nivoa znanja, prosto je sve sažeto i dobro osmišljeno kako u praktičnom, tako i u teorijskom smislu. Sve preporuke jer kurs pruža odličnu i utemeljenu osnovu za dalje korake i više ciljeve u vidu knjigovodstva. Sve pohvale za Finance team!!
  Siniša Ilić

 • Živojinović Sonja
  29.03.2022 у 13:26

  Pohađala sam kurs samostalni knjigovođa-online.
  Kurs je ispunio sva moja očekivanja omogućio mi je da bolje razumem vodjenje celine knjigovodstvene evidencije .
  Posebno mi je bio od velike pomoći da savladam oblasti kojima se do sada nisam bavila.
  Sve pohvale i želim Vam puno uspeha u daljem radu!

 • PREZADOVOLJNA SAM KURSOM A POGOTOVO MOJOM MENTORKOM JELENOM KOJA ME JE STALNO POKRETALA.SAVET KOJI SAM CESTO DOBIJALA DA PONAVLJAM VEZBE I LEKCIJE JE PRAVI TIME ME JE MENTORKA UCINILA KNJIGOVODJOM JER STO VISE PONAVLJATE ZNANJE JE VECE I SVE JE LAKSE.HVALA PUNO FINANCE TEAM I GOSPODJO JELENA

 • Pohadjla sam kurs Samostalni knjigovodja putem intenet aplikacije.Topla preporuka za kurs ! Dobro obradjene lekcije i vezbe, tako da ukoliko se potrudite lako cete shvatiti. Mentor je strucna i posvećena i spremna da pomogne ako zastanete . U najkracem roku pregleda vas rad u skaldu sa planom i daje instrukcije za otklanjanje eventualnih grešaka u našem radu , sto je bitno da biste što pre zavrsili i sto pre poceli da primenjujete nauceno!Kurs je ispunio sva moja očekivanja Zaista imate osećaj da vodite knjigovodstvo jedne firme čiji ste vi vlasnik .

 • Nevenka Kulundzić
  23.03.2021 у 22:36

  Veoma sam zadovoljna kursom on line za samostalnog knjigovođu. Mnogo sam naučila, veoma je zanimljivo ,lekcije su sažete i stučne, također i vežbe. Hvala mojoj mentorki na stpljenju i na savetima i podršci! Nevenka

 • Pohadjala sam kurs samostalni knjigovodja Na ovom kursu sam naučila stvari koje su stvarno potrebne za posao knjigovođe.Učenje se obavlja na internet aplikaciji sa dokumentacijom virtuelne firme čiji su vlasnici polaznici kura i zakonodavna regulativa za vodjenje firme Mentori su sjajna podrška i hvala im što su mi to omogućile. Branka

 • Pohađala sam kurs samostalni knjigovođa-online.
  Kurs je ispunio sva moja očekivanja omogućio mi je da bolje razumem vodjenje celine knjigovodstvene evidencije .Posebno mi je bio od velike pomoći da savladam oblasti kojima se do sada nisam bavila, izrada i popunjavanje finansijskih izveštaja i poreske prijave.
  Sve pohvale i želim Vam puno uspeha u daljem radu!

 • Svima bih preporucila kurs za samostalnog knjigovodju online.Pohvalila bih mentorku gospodju Nadu koja je imala ogromno strpljenje za jednog masinca koji se prvi put susrece sa ovakvim kursom.O strucnosti da ne govorim.Posebno bih izdvojila prakticnost kursa.Stvarno sve pohvale i hvala vam mnogo na prenesenom i stecenom znanju.Nadam se ponovnoj saradnji.Srdacan pozdrav

 • Pohadjala sam kurs samostalni knjigovodja -online Izuzetno sam zadovoljna kursom Ja sam neko ko nema veliko iskustvo u radu, U a plikacija za vodjenje virtuelne firme je izuzetno prihvatljivo za razumevanje obradjen i deo iz zakonodavne i poreske regulative i deo samog knjigovodstva virtuelne firme obradjen kroz vezbe Uputstva uz vezbe su jasna i dovoljna za uspešan rad i učenje Mentor je predusretljiva osoba koja zna da prenese znanje, sve pohvale.
  Stevanka

 • Pohadjala sam kurs samostalni knjigovodja jako sam zadovoljna sa kursom, perfektno su uradjene lekcije i vezbe, mnogo hvala za sve
  Andrea

 • Pohadjala sam kurs Samostalni knjigovodja online. Kurs je odlican, sve pohvale! Za svaku preporuku!
  Dragana

 • Pohadjala sam kurs online Ovlašćeni knjigovođa-Napredni (Akademski).Kurs uradjen kao odlično rešenje za zaposlene koji nemaju dovoljno vremena . Aplikacija je dostupna 24h na dan. Odlična je nadogradnja već postojećeg znanja. Lekcije su konretne, propraćene sa literaturom koja je korisna za dalji rad. Vežbe su skoncentrisane na suštinu i prikazuju KOMPLIKOVANIJE poslovne promene iz Firme sa više delatnosti sveobuhvatno od dokumenta do završnog računa sa svim poreskim prijavama iz obračuna zarada i naknada ,PPPDV I POPDV I PDP traznovrsne.Zakonodavna regulativa je prikazana kroze deo lekcija sa literaturom koja ga prati.Kurs je apsolutno praktičan za dalji rad.

 • Aleksandar Miljatović
  28.08.2020 у 12:57

  Pohađao sam kurs Ovlašćeni knjigovođa akademski, kao nastavak kursa Samostalni knjigovođa online, i zadovoljan sam istim. Kurs je kompleksniji, fokus je na poreskom računovodstvu, međutim to je ono što me je i privuklo. Nada, kao i na prethodnom nivou, korektna, spremna za saradnju. Sve pohvale za kurs i mentora!

 • Pohadjala sam kurs Samostalni knjigovodja online i iako sam imala osnovno znanje, veoma sam zadovoljna nadogradjenim. Kurs je vrlo jasan, lekcije i vežbe detaljno su objašnjene, tako da samostalan rad nije težak. Kad god mi je bila potrebna pomoć pružena mi je od strane mentora. Pored znanja, ono što možete očekivati jeste profesionalan odnos, ljubaznost, strpljenje i razumevanje.

 • Miroslav Kujundžić
  08.07.2020 у 21:09

  Kurs Ovlašćeni knjigovođa Akademski jeste jedan odlično koncipiran kurs. Kurs je veoma sadržajan, kompaktan i jasno objašnjen. Poželjno bi bilo prvo završiti Ovlašćeni knjigovođa Online ali ako već radite u knigovodstvu ili imate neka osnaovna iskustva možete preći i na akademski nivo. Neophodno je raditi redovno lekciju po lekciju, jer su lekcije vezane jedna za drugu. Opšti utisci su dobri, pozitivni, ko god želi da unaprijedi znanje vezano za knjigovodstvo treba da upiše ovaj kurs koji je ujedno moja lična preporuka.

 • Kao polaznik kursa samostalni knjigovodja online,veoma sam zadovoljna.Kurs je odlicno odradjen i sve je precizno objasnjeno. Zaista je odlican program i mentori i programeri su na vrhunskom nivou. Preporucujem kurs svakome ko zeli da nauci knjigovodstvo ili da usavrsi svoje znanje. Sve pohvale sa moje strane i zelim Vam puno uspeha u daljem radu .

  Dusica Gajic
  Polaznik

 • Maja Madžarević
  03.06.2020 у 16:55

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je odlično koncipiran i osmišljen. Mentori su fenomenalni i zahvaljujem se na divnoj saradnji i pomoći. Oblasti su temeljno i jasno obrađene. Ono što je najvažnije, stiče se praktično znanje i nakon kursa vam ostaje dosta materijala za dalji rad i napredak.

 • Aleksandra Bulatovic
  31.05.2020 у 08:32

  Kurs “Samostalni knjigovođa” Online je odlično osmišljen za polaznike koji žele da nauče sve u vezi početnog knjigovodstva. Teorija i praksa je odlično povezana i razumljiva. Praktični deo u programu Billans mi se posebno svideo i princip obuke u programu je veoma jasan i precizan. Iz mog iskustva, Profesorice Jelena i Nada su profesionalne i posvećene učeniku i svaka čast na tome. Nastavljam saradnju sa profesoricama na sledeći nivo kursa jer su me motivisale da se usavršavam još više i naravno budućim polaznicima šaljem preporuku, da ne razmišljaju u odabiru kursa vec da izaberu “FINANCE TEAM”!!! HVALA VAM!!!

 • Kao jedan od polaznika kursa samostalni knjigovođa online, mogu da kažem da sam zadovoljna stečenim znanjem. U lekcijama smo prolazili kroz edukacije iz zakonodavne regulative za poslove koje smo obradjivali kroz aplikaciju vodejenjem virtuelne firme iz raznih oblasti računovodstva od dokumenta do zavrsnog računa a to znanje smo primenili pri knjiženju kroz program. Posebno bih pohvalila Jelenu koja je bila tu za sva moja pitanja. Nadam se da će mi ova stečena znanja pomoći u pronalaženju posla, jer mi glavni cilj bio da steknem znanje da bih kasnije mogla da se usavršavam.

 • Kurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs.
  Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.

 • ivana aleksić petrović
  03.03.2020 у 10:05

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

 • Aleksandar Miljatović
  01.02.2020 у 21:19

  Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim.
  Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da nisam pogrešio što sam upisao ovaj kurs. Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom dostavljanja materijala i uputstava za vežbe kao i otključavanja istih u aplikaciji. U svakoj lekciji sam dobio sve neophodne materijale za rad koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću.
  Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.

 • Ja sam na kursu online samostalni knjigovodja. Kurs je odlican, s obzirom da sam te struke potvrdila sam svoja znanja, takodje I doznala mnogo toga sto se tice zakona, popunjavanje kpr kir, kao I meni najbitnijeg popunjavanje finans. izvestaja.
  Odlicno.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski knjigovodja

svi gradovi u Srbiji

Upis: online nastava datum početka je po dogovoru

Datum početka kursa: 26.01.2023

Trajanje kursa: 4 +1 mesec gratis

inostranstvo

Datum početka kursa: 29.12.2022

Trajanje kursa: 4 meseca