iskustva polaznika

iskustva polaznika

Iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika sa kursa su nam veoma dragi.Iskustva naših polaznika nas potstiču  usmeravaju

Mi smo spremni da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala na vašim utiscima

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

449 utisaka

 • Nakon završenog kursa mogu reći da su utisci više nego pozitivni. Dinamičan rad, okrenut tome da nas nauči knjigovodstvenoj praksi je nešto zbog čega bih ovaj kurs svima preporučio.

 • Kod škole Finance Team završio sam online kurs – samostalni knjigovođa. Vežbe su jasne, podrška je tu u svakom momentu. Praktičan deo nastave a proramu BILLANS mi se posebno dopao, jasne skripte i video uputstva učinile su materiju još razumljivijom i zanimljivom.

 • Kurs obuhvata znanja koja su ucesnicima potrebna za rad u praksi samo je bitno sve redovno savladati ispratiti sva upustva za rad u praksi na racunaru u programu BILANS koji je savremen program i sveobuhvatan i olaksava knjigovodstvene poslove.

 • Razumljivo,prakticno…preporucujem

 • Kurs je odlican, preporucujem ga svima! Sve pohvale za Nadu i Jelenu!

 • Postovanoj gospodji Nadi i Jeleni se zahvaljujem na dosadašnjem predavanju i edukaciji knjigovodstva, njihova jasna predavanja omogucavaju svim polaznicima širenjeznanja i učenje novih pojmova u knjigovodstvu.
  Zelim im uspeh u daljem radu .

 • KURS JE VRLO DOBRO ORGANIZOVAN.NASTAVA JE OBUHVATILA I TEORETSKI I PRAKTICNI DEO TAKO DA SAM SA LAKOCOM USPELA DA RAZJASNIM POJMOVE I SHVATIM SUSTINU KAKO PROSTOG TAKO I DVOJNOG KNJIGOVODSTVA. PREDAVACI SU ZAISTA LJUBAZNI I DETALJNO OBJASNJAVAJU I NESEBICNO PRENOSE SVOJE ZNANJE I ISKUSTVO NA POLAZNIKE. DRAGO MI JE DA SAM ODABRALA BAS OVAJ KURS I ZADOVOLJNA SAM SA NAUCENIM I SVE JE BILO KAKO SU I OBECALI NA POCETKU…STEKLA SAM VEOMA KORISNO ZNANJE IZ KNJIGOVODSTVA I TOPLO PREPORUCUJEM BUDUCIM POLAZNICIMA DA SE ODLUCE ZA OVAJ KURS SAMOSTALNOG KNJIGOVODJE . JOS JEDNOM SVE POHVALE ZA NADU I JELENU

 • Pohadjala sam kurs u Novom Sadu. Kurs je odličan i dobro organizovan. Jako sam zadovoljna stečenim znanjem kao i predavačima koji su odlični. Sve pohvale…

 • KURS SAM ZAVRSILA U NOVOM SADU -PREZADOVOLJNA SAM PREDAVACIMA I OBUKOM .TOPLO GA PREPORUCUJEM SVIMA KOJI ZELE DA SE BAVE KNJIGOVODSTVOM .

 • Sve pohvale za kurs.Dosla sam po preporuci i vise sam nego zadovoljna.Preporucila bih ga svima,koji zele da se bave ovim poslom.Sve pohvale za Jelenu i Nadu

 • Zavrsila sam kurs u Beogradu. Kurs je sasvim solidan i moze da se nauci nesto sto bi za pocetak bilo u redu. Mi u Beogradu smo na programu BILLANS radili online sa linkom za pristup samostalno uz pomoć skripti i vido uputstva za svaki primer koji prate skripte.Prihvatili smo prepruku predavača da te časove zamenimo za nastavu sa kursa ovlašćeni knjigovodja tako da smo kao dodatak savladali: -Promene na kapitalu i Bilans tokova gotovine Praktičan rad nam je pokazao da možemo samostalno da koristimo račnovodstveni program, što je veoma važno. Program moze da se koristi dva meseca nakon završetka kursa A kako smo samostalno radili možemo da nastavimo sa vežbanjem.Nema mnogo teorije, vise se kurs svodi na praksu koja je odmah primenjiva. Lepo je osmisljen.

 • Sve preporuke za kurs!!!!!

 • Zeljana, Mile, Nikola
  14.05.2016 у 12:50

  Zavrsili smo kurs u Beogradu. Predavaci su dobri. Lepo je osmiljeno, puno je prakticnih primera. Sve pohvale.

 • Kurs mi je pomogao da saznam kako stvaraju zavrsni racuni obzirom da se bavim finansijskom analizom privrednih drustava i do mene stizu vec zavrseni finansijski izvestaji ..Za mene je ovo bilo veoma znacajno iskustvo.Predavaci su pokazali veoma veliku profesionalnost i razumevanje …

 • Pohadjala sam kurs u Beogradu,zadovoljna sam predavanjem,prosirila sam svoja znanja,uci se sve bukvalno sto ti treba za posao,nastava je dobro organizovana Nada i Jelena su super,lepo objasnjavaju tako da i onaj ko se sa tim prvi put srece moze da shvati

 • Kurs sam završila u Beogradu. Gospođa Nada je odličan predavač i ekspert. Kurs je sveobuhvatan i prilično intenzivan.

 • Ovaj kurs sam zavrsila u Beogradu…sve za profersorku Nadu koja je svaki cas cinila zanimljivim i knjigovodstvo bolje shvatljivim.FINANCE TEAM-moja preporuka za sve koji zele ovladati knjigovodstvom a ne znaju gde.

 • Pohadjala sam kurs u Beogradu i veoma sam zadovoljna načinom predavanja i rada. Svima bih ga preporučila. Naročito mi se dopada što se stečena teoriska znanja upotpunjuju praktičnim radom u programu.

 • Zavrsila sam kurs u Beogradu za samostalnog knjigovodju. Dosta toga sam naucila kroz teoriju i praksu. Zadovoljna sam kursom i stecenim znanjem. Sve pohvale za Nadu i Jelenu koji su izuzetni predavaci sa velikim znanjem, CISTA DESETKA.
  Ko je voljan da nauci , preporucujem svima da se prijave.

 • Sve pohvale za Finance team. Pohađala sam kurs ovlašćeni knjigovođa-kontorolor (online). Preporučila bi svima i onima koji nemaju nikakvo predznanje i onima koji već rade knjigovodstvene poslove.

 • Kurs samostalni knjigovodja sam pohadjala u Novom Sadu.Kurs je odlican,preporucujem .

 • Završila sam online kurs samostalni knjigovođa. . Ja sam početnik u knjigovodjstvu ali sam zadovoljna stečenim znanjem. Instrukcije prtedavača su jasne, naučila sam i da prepoznam greške tokom vežbanja i da ih ispravim. Svaka pohvala za kurs. Svi koji su voljni da uče i nauče, neka se prijave …

 • Kurs Samostalni knjigovodja sam pohadjala u Novom Sadu. I teorijski i prakticni deo je prilagodjen svim profilima polaznika. Zadovoljna sam stecenim znanjem i saradnjom sa predavacima. Preporucila bih ga onima koji zele da se bave ovim poslom, bez obzira imaju li ili nemaju nekog prethodnog znanja i iskustva.

 • Upravo sam završio online kurs – samostalni knjigovođa. Veoma korisno iskustvo, Jasne vežbe , sjajna podrška u svakom momentu,.Kod unosa Na proramu BILLANS jasne skripte i video uputstva učinile su materiju razumljivom i zanimljivom. Naročito bih preporučio online kurs zaposlenima i onima koji nisu u prilici da fizički prisustvuju predavanjima jer razbija sve predrasude o ‘distance learningu’. ”Formalno obrazovanje će vam omogućiti normalan život. Samostalno usavršavanje će vam doneti bogatstvo” 🙂 Sigurno ću upisati i neki napredniji nivo!

 • Ivana Manojlović
  10.05.2016 у 20:26

  Pohađala sam kurs u Beogradu za samostalnog knjigovođu.
  Zadovoljma sam sa kursom i sa stečenim znanjem koje ću moći da primenim u praksi.
  Planiram da u budućnosti upišem i napredni kurs.
  Sve pohvale za predavača Jelenu i Finance team.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski knjigovodja

svi gradovi u Srbiji

Datum početka kursa: 04.07.2022

Trajanje kursa: 4 meseca

inostranstvo

Datum početka kursa: 21.03.2022

Trajanje kursa: 4 meseca