iskustva polaznika

iskustva polaznika

Iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika sa kursa su nam veoma dragi.Iskustva naših polaznika nas potstiču  usmeravaju

Mi smo spremni da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala na vašim utiscima

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

449 utisaka

 • Kurs za samostalnog knjigovodju-online predstavlja dobru pripremu za rad. Upućuje polaznike na teoriju koju je neophodno savladati kako bi se praktični deo obuke uradio sa razumevanjem. Preporučujem ovaj kurs svim budućim knjigovođama!

 • Završila sam kurs Samostalni knjigovođa online. Veoma sam zadovoljna kursom i načinom rada. Sve je lepo objašnjeno, praktično i jasno. Preporučujem svima učenje online, jer ćete tako najbolje uskladiti obaveze i vaše raspoloživo vreme, a i uključiti se u savremene načine poslovanja.
  Sve pohvale Jeleni za saradnju i podršku na svakom koraku, kao i celom timu. Radujem se daljoj saradnji kroz Stručnu praksu.

 • Kurs samostalni knjigovodja – online je izuzetan za sve one koji su zaposleni i manjka im slobodnog vremena. Preporucujem svima.

 • Tijana Andjelkovic
  22.10.2017 у 15:12

  Svaka čast na celom planu i programu. Završila sam kurs Samostalni knjigovodja online. Fenomenalno iskustvo, korisno, praktično. Posebno me oduševio rad u programu Billans i detaljne instrukcije od strane profesorke Jelene za rad u programu.
  Takodje, sve pohvale za Jelenu na razumevanju i podrsci tokom trajanja celog kursa.

 • Kurs je veoma praktican. Ja sam prezadovoljna,dobar princip rada,dosta toga moze da se nauci,veoma praktican. Kurs dvojnog knigovotstva sam zavrsila od kuce online,Sve je dobro osmišeljeno posebno na praktični deo nastave koji se odnosi na knjigovodstveni program, gde je us pomoć video uputstva obezbeđeno da samostalno unesemo svu dokumentaciju, iskontolišemo svoj rad. Veoma sam zahvalna profesorki Jeleni koja mi je pomogla da sve sa lakocom savladam 🙂

 • Kurs samostalni knjigovodja – online je veoma obuhvatan i prilicno intezivan. Toplo bih preporucila svima koji zele da steknu primenjivo znanje.
  Ovom prilikom zelim da se zahvalim celokupnom Finance Team-u, a posebno Jeleni za profesionalizam i predusretljivost.

 • Završila sam online kurs za SAMOSTALNOG KNJIGOVODJU. Prezadovoljna sam načinom sprovodjenja kursa i beskrajno zahvalna za strpljenje preavača. Toplo preporučujem FINANCE TEAM svakom ko želi da nauči više o knjigovodstvu.

 • U školi FINANCE TEAM završio sam i online kurs SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA i online kurs OVLAŠĆENI KNJIGOVOĐA zadovoljan sam načinom na koji su kursevi kreirani. Na kursu ovlašćeni knjigovođa stekao sam dosta više znanja i usavršio prethodno stečena znanja na kursu samostalni knjigovođa. Svima bih preporučio da završe i kurs ovlašćeni knjigovođa.

 • Kurs za samostalnog knjigovođu završila sam od kuće – ONLINE, veoma sam zadovoljna odvijanjem nastave i stečenim znanjem! Sve je dobro osmišeljeno kako online aplikacija za ručno knjigovodstvo tako i online praktična nastava na knjigovodstvenom programu. Preporučujem svima da se upuste u učenje online. Hvala predavačima na divnom kursu!

 • FINANCE TEAM ONLINE kurs Ovlašćeni knjigovođa

  Ono što je po meni najvažnije na ovom kursu se pripremate za apsolutno samostalan rad i za samostalno sticanje novih znanja
  iz oblasti računovodstva. Ukoliko se odlučite za ovaj kurs imaćete priliku da učite kada i koliko vama to odgovara. Gradivo je podeljeno u vise oblasti sve je objašnjeno i propraćeno vežbama i konkretnim primerima.
  Posle napornog dana na poslu rad na ovom kursu za mene je značio kvalitetno provedeno vreme i više trenutke opuštanja nego opterećenja.
  Nadi i Jeleni se zahvaljujem na strpljenju i podršci koju sam imala u svakom momentu.

 • Kurs za sertifikat zavšio sam online. Kurs je praktičan i veoma sam zadovoljan načinom na koji vas kurs vodi kroz operacije u knjigovodstvu, a posebno na praktični deo nastave koji se odnosi na knjigovodstveni program, gde je us pomoć video uputstva obezbeđeno da samostalno unesemo svu dokumentaciju, iskontolišemo svoj rad. Preporuka svima da se upuste u ucenje od kuće, jer je sticanje znanja zaita moguće!

 • Kurs samostalni knjigovodja sam zavrsila u online, toplo bih preporucila svima da se upuste u ucenje od kuce 🙂 Hvala predavacima na podrsci, bilo je zadovoljstvo saradjivati sa vama!

 • Sve pohvale za predavce Nadu i Jelenu. Veoma sam zadovoljna kako je osmisljen kurs. Ovim kursom sam upotunila svoje znanje o knjigovodstvu. 🙂 Velika preporuka za sve koji zele da rade kao knjigovodje!

 • Zavrsila sam kurs samostalni knjigovođa online. Veoma sam zadovoljna načinom na koji je kurs sproveden. Lekcije i vežbe su dobre, kao i dodatni materijal, a naročito deo koji se odnosi na korišćenje programa. Predavači su odlični i uvek dostupni, za bilo koje pitanje koje imate. Preporučila bih svima.

 • Kurs je veoma praktican. Ja sam prezadovoljna,dobar princip rada,dosta toga moze da se nauci,veoma praktican. Jelena i Nada su odlicno predavale. Preporucujem svima.SVE POHVALE

 • Sve pohvale i preporuke za kurs.Ja sam licno jako zadovoljna,predavaci su vrlo temeljni i sto posto sebe daju da bi nas uveli u svet knjigovostva,hvala im od srca,i moja topla preporuka za buduce polaznike kursa da se odluce za ovu skolu,jer znanje koje dobiju u ovoj skoli je neprocenjivo.

 • Kurs je sveobuhvatan i praktican. Predavaci su odlicni, zadovoljna sam kursom. SVE POHVALE!

 • Pohađala sam kurs samostalni knigovođa (online) škole Finance Team. Online aplikacija potpuno imitira ručno knjigovodstvo i kroz lekcije testove i vežbe u aplikaciji i na kraju kroz praktičan rad na knjigovodstvenom programu imate utisak da vodite knjigovodstvo realne firme i postepeno dolazite do saznanja o tome koliko ste naučili. Preporučila bih svima i onima koji nemaju nikakvo predznanje i onima koji već rade knjigovodstvene poslove.

 • Završila sam online kurs za samostalnog knjigovođu. Kurs je Jasno koncipiran sistem sveobuhvatnog učenja, teoretski i praktično, za sticanje zvanja samostalni knjigovodja. Posebno edukativan, primenljiv u praksi preduzeća , rad na programu BILLANS. Neprocenjiva mentorska podrška Jelene, kojoj se posebno zahvaljuljuem, kao i stručnom timu FINANCE TEAM.

 • Upravo sam zavrsila online kurs za samostalnog knjigovodju. Kurs je odlican i preporucila bih ga svima.
  Sve pohvale

 • Kurs samostalni knjigovođa u školi FINANCE TEAM završio sam online.Apolikacija koja simulira ručno knjigovodstvo je razumljiva Teoretska edukacija preko lekcija i testova je jasna i omogućava izradu vežbe Vežbe simuliraju vodjenje knjiga i odražavaju izadu operacija za knjigovodstvene poslove.Kurs je razumljiv i omogućava praktičan rad po njegovom zavrsetku. Sve pohvale za Finance Team.Rad na programu Billans obavljao sam uz pomoć videa i skripti i zadovoljan sam .

 • Kurs je pažljivo osmišljen, časovi dobro organizovani, tematski povezani, a širok sadržaj u potpunosti usmeren na primenu u praksi. Polaznici ISKLJUČIVO uče kroz praktičan rad, čime se stiče uvid u rad firme u realnom svetu. Primeri pokrivaju različite okolnosti pod kojima je moguće primenjivati stečeno znanje. Preporučujem kurs svakome ko je spreman da u kratkom roku nauči sve najvažnije oblasti Knjigovodstva.
  Zahvaljujem se predavačima na strpljenju i neizmernoj posvecenosti.

 • Upravo sam zavrsila online kurs za samostalnog knjigovođu. Kurs je odličan za početnike, metod rada je osmišljenn bas za praktičnu obuku. Sve preporuke.

 • Oduševljena sam i izuzetno zadovoljna kursom, jer se odlikuje profesionalnim predavačima, dobrom organizacijom
  rada i sadržajem koji je primenjiv u praksi. Ako odaberete Finance Team napravićete pravi izbor.

 • Kurs je odlican i skroz praktican, za dva meseca se mnogo toga nauci i odmah se može primeniti u praksi. Sve oblasti koji su opisane u programu samog kursa se savladaju. Preporucujem ga svima, kako polaznicima, tako i onima koji hoce da upotpune svoje znanje u knjigovodstvu.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski računovodja

svi gradovi u Srbiji

Datum početka kursa: 23.03.2022

Trajanje kursa: 4 meseca

inostranstvo

Datum početka kursa: 21.03.2022

Trajanje kursa: 4 meseca