iskustva polaznika

iskustva polaznika

Iskustva polaznika o  postignutim rezultatima i osećanima  naših polaznika sa kursa su nam veoma dragi.Iskustva naših polaznika nas potstiču  usmeravaju

Mi smo spremni da idemo u susret njihovim željama i budućim uspesima.Hvala na vašim utiscima

 

 

 

 

 

Dodaj utisak

449 utisaka

 • Suzana Božinović
  25.11.2018 у 17:28

  U školi Finance Team sam završila kurs ovlašćeni knjigovođa – napradni akademski.
  Sto se tice kursa, prezadovoljna sam i zaista sam uzivala u nacinu rada i pristupa materiji, kao i programu i svemu ostalom.
  Mentor Jelena je izuzetna, strucna i iznad svega strpljiva i temeljna.
  Zahvalna sam sto sam imala priliku uciti od nje i sto sam imala priliku pohadjati Vas kurs.

 • Kurs samostalna knjigovođa online je vrlo dobro osmišljen, jasan i veoma praktičan. Online kurs bi preporučila zaposlenima i onima koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima. Nadam se da će mi stečeno znanje pomoći u daljem radu. Sve pohvale za mentore Nadu i Jelenu koje su imale mnogo strpljenja i razumevanja u toku kursa. Želim Vam uspešan rad i sve najbolje!

 • Odlično! Pohađala sam kurs za ovlašćenog knjigovođu online i jako sam zadovoljna.

 • Jelika Mirosavić
  12.06.2018 у 10:39

  Kurs samostalni knjigovođa je dobro osmišljen, pažljivo prateći uputstva i redovnim radom lako i brzo se savladava gradivo. Pohađenjem ovog kursa mislim da sam upotpunila svoje znanje u oblasti knjigovodtva i smatram da ću moći stečeno znanje da primenim u daljem radu . Sve pohvale za mentore Jelenu i Nadu koje su imale mnogo strepljenja i razumevanja.

 • Kurs samostalnji knjigovodja online je vrlo temeljno i detaljno uradjen. Preporucila bih ga svima onima koji su na pocetku karijere i onima koji traze posao jer pruza odlicnu osnovu. Svaka vezba je potkrepljena teorijom i do detalja je sve objasnjeno. Takodje sve pohvale i za predavace i velika preporuka od mene za kurs.

 • Kurs Samostalni Knjigovodja ONLINE je praktična, dobro osmišljena ideja koja je po jasnim pravilima i uputstvima sprovedena u delo. Jako mi se svideo rad u aplikaciji i knjigovodstvenom programu BILLANS, pri čemu polaznik sam pristupa i odredjuje vreme svog učenja. Preporučio bih ljudima koji nisu u mogućnosti da lično prate predavanja. Sve pohvale za predavače Nadu i Jelenu i njihovom pristupu kursu i nama polaznicima.

 • Sanja Gavrilović
  11.04.2018 у 08:27

  Kurs samostalni knjigovođa online, je tako koncipiran da se vrlo brzo savlada gradivo koje je predviđeno. Uz teorijski deo, preko vežbi, na kraju kroz sam program što je izuzetno, oslikava pravi primer iz prakse kako to izgleda. Uz stalni monitoring mentora Jelene, koja uvek sve pojasni i da smernice. Kurs samostalni knjigovođa bih svima preporučila, čak i onima koji imaju prethodna znanja iz oblasiti knjigovodstva, svoje znanje će sigurno uobličiti i dopuniti. Sve pohvale.

 • Kurs samostalni knjigovodja online bih svima preporucila, kurs je osmisljen na najbolji moguci nacin, strucni i profesionalni predavaci,tolerantni, sve pohvale i sve preporuke!

  Hvala Vam na odlicnoj saradnji!

 • Violeta Mijatovic Steljic
  24.03.2018 у 19:33

  Kurs samostalnog knjigovodje,
  kao polaznik kursa,moram priznati da sam vrlo zadovoljna.
  vrlo precizno i opsirno data uputstva ,za sve nivoe znanja.
  Zelim Vam puno uspeha u radu i veliki broj polaznika

 • Danica Vukadinović-Davidov
  20.03.2018 у 19:54

  Kurs Samostalni knjigovođa online je odlično koncipiran program obuke.Obzirom da je knjigovodstvo kompleksna veština koja se usavršava i menja godinama prvenstveno zbog stalnih izmena u propisima moj savet budućim kolegama je da obavezno upišu i kurs Ovlašćenog knjigovođe i da maksimalno iskoriste znanje i veštine kojima raspolažu mentori na ovom kursu. Mom mentoru Jeleni sve pohvale za uloženi trud i savete.

 • Kurs SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA ONLINE je lepo osmišljen, praktičan i omogućava vam da naučite dosta korisnih stvari. Značio mi je i prilično sam upotpunila svoje znanje. Princip rada je jako dobar i vežbe jako dobro objašnjene tako da se svako može brzo snaći u online učenju. Sve pohvale!

 • Kurs samostalni knjigovođa online-odlično osmišljen kurs, praktičan, dobar princip rada, kurs je odličan za početnike kao i za one koji žele da utvrde gradivo. Preporučujem ga svima…
  Sve pohvale za Jelenu i Nadu i želim Vam uspešan rad i sve najbolje!
  Mikita Slađana

 • Daniela Ožegović
  06.03.2018 у 19:49

  Završila sam online kurs za ovlašćenog knjigovodju. Veoma sam zadovoljna sa stečenim znanjem. Kurs je dobro osmišljen, praktičan, jasan i stečeno znanje može odmah da se primeni u praksi. Sve pohvale.

 • Jasmina Radojković
  01.03.2018 у 14:20

  Kurs samostalni knjigovođa – online je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz prakse. Veoma sam zadovoljna, kako sa teorijskom edukacijom, tako i sa praktičnom obukom u aplikaciji i programu Billans.
  Sve pohvale za kurs!!!

 • Samostalni knjigovođa-online-Vrlo profesionalno,praktično,primenjivo.
  Sve pohvale i preporuke…

 • Kurs samostalni knjigovodja-online je odlicno osmisljen za sve koji tek pocinju ili zele da ucvrste svoje steceno iskustvo.Lekcije i vezbe su detaljno objasnjene i stvarno se lako snaci ,odusevljena sam pristupom aplikaciji koja je dostupna 24 casa.
  Takodje veliko HVALA mentoru Jeleni Bogdanovic na podrsci u svakom trenutku i ogromnom razumevanju. Sve preporuke za kurs!

 • Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

 • Zelim da pohvalim kurs samostalnog knjigovodje online koji polako zavrsavam. Gradivo je odlicno objasnjeno,predavaci su tu za svoje ucenike u bilo koje doba da im sto bolje pomognu.Zelim va,m i dalje ovakav uspeh i toplo preporucujem svima koji su voljni da prosire svoja znanja da upisu ovaj kurs.

 • Aleksandra Grbić
  30.01.2018 у 12:53

  Kurs Samostalni knjigovođa – online je odličan izbor za svakoga ko želi da savlada mnogo oblasti potrebnih za bavljenje knjigovodstvom. Takođe, dobar je izbor i za one koji žele da utvrde znanje koje imaju, na brz i efikasan način, radom od kuće. Svima zainteresovanim za knjigovodstvo bih ga preporučila.

 • SAMOSTALNI KNJIGOVODJA online kurs je praktican, jasan, odlicno osmisljen za pocetnike, preporucujem ga svima koji zele da nauce vodjenje knjigovodstva. Sve pohvale…. Mirjana Babic

 • Završila sam kurs samostalni knjigovođa online, prezadovoljna sam načinom rada, obrađenim temama, sve je detaljno, jasno,
  rad u programu je jednostavan, podrška je brza, Jelena je uvek dostupna, brzo odgovara…
  Rado ću kurs preporučiti svakom kome je potrebno znanje iz računovodstva.

 • Veoma dobar kurs za svi koji žele da uče za dvojno knjigovodstvo i da se osamostale.Ja sam završio kurs online samostalni knjigovodja i veoma sam zadovoljan,osim toga pohvalu za mentoru Jelenu Bogdanović za podršku tokom rada.Srdačan pozdrav za ekipu FINANCE TEAM i želim Vam uspešan rad i sve najbolje.

 • Vlada Dragojlovic
  21.01.2018 у 15:48

  Ulozen je veliki napor svih u FINANCE TEAM da bi se koncept dvojnog knjigovodstva priblizio svakom polazniku sobzirom na razlicite nivoe znanja. Osim toga, za pohvalu je i angazovanje mog mentora Jelene Bogdanovic za podrsku u radu (real time support). Bice mi zadovoljstvo ako i ja kao ucesnik doprinesem unapredjenju aplikacije jer je i to sastavni deo komunikacije izmedju slusaoca i predavaca.

 • Završila sam kurs ovlašćeni knjigovođa-online i veoma sam zadovoljna kako je kurs osmišljen.Sve lekcije prate detaljna objašnjenja i praktična uputstva za izradu svih vežbi. Sve pohvale!

 • Sa velikim zadovoljstvom ulazim u novu godinu obogaćena znanjem kursa Samostalni knjigovođa-online. Obuhvata sve pojmove, detaljno i jasno, potrebne za rad u ovoj oblasti. Uz stručni nadzor i podršku, uz ritam koji vama odgovara, sistematski obučava i osigurava temelj i teoretski i praktično za primenu u knjigovostvu. Posebno sam zahvalna za odgovore na sva moja pitanja, koja su pomogla da bolje shvatim i savladam sve nedoumice. Toplo preporučujem ovaj kurs osmišljen tako da vi budete zadovoljni.

Poslednji komentari

Poslednji članci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski računovodja

svi gradovi u Srbiji

Datum početka kursa: 23.03.2022

Trajanje kursa: 4 meseca

inostranstvo

Datum početka kursa: 21.03.2022

Trajanje kursa: 4 meseca