Online kursevi knjigovodstva Napredni – Akademski

Online kursev  knjigovodstva  napredni -akademski 

 

Online kurs škole  e-računovodstvo -FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku. Dobro nam došli  !

Bićete iznenađeni postignutim znanjem i samopouzdanjem!

Pitajte za dodatne popuste

Akcijske cene  :

   juli i avgust 30% popusta   na osnovnu cenu 51100,00

novembar-decembar  20% na osnovnu cenu

 

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski omogućiće vam da na laki  opušten  i zanimljiv način u konstantno stručno praćenje i vodjenje od strane mentora prodjete sve propise koji bi pratili vaš rad ako se sada odlučite da vodite poslovne knjige nekome ili sebi SavladaJte i zavolite knjigovodstvo. 

Online Kursevi za sertifikovana poslovna zanimanja u knjigovodstvu su nаstаli u organizaciji Finance Team, osnovаnoj 2010 god. Plod su dugogodišnjeg iskustvа organizatora i saradnika u oblаsti vođenja poslovnih knjiga raznih privrednih delаtnosti i institucija na najvišim rukovodećim poslovima iz oblasti računovodstva, kao i dugogodišnjeg iskustva na poslovima poreske inspekcijske kontrole i konstantne lične edukacije kroz razne specilalizacije i seminare. Jedinstveni metod obuke na kursa samostalni knjigovodja i ovlašćeni knjigovodja  zaštićen je kаo аutorski rаd. Online učenje omogućava učenje  snagom vlastitih misli a ne napmet,  što jeste  cilj programa obuke. Progrаm obuke se usavršava već 6 godinа od kada je prvi put prezentovan na kursevima, tako što se konstantno prilagodjava korisnicimа .Online  kurs je nаmenjen svimа onimа koji žele dа se operаtivno bаve rаčunovodstvom, dаkle ljudimа kojimа to jeste, ili će biti profesijа, poslovnim ljudimа, i menаdžerimа, bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

Pogledajte ponudu polugodišnjih i  jednogodišnjih kurseva škole Finance Team!

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja  Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u ...

Poruči ovaj kursOpširnije
Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

poreski računovodja

svi gradovi u Srbiji

Upis: do kraja januara kurs samostalni knjigovodja gratis

Datum početka kursa: 15.02.2024

Trajanje kursa: 4 +2 mesec gratis

inostranstvo

Datum početka kursa: 15.02.2024

Trajanje kursa: 4+2 mes gratis