Online kursevi knjigovodstva Napredni – Akademski

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

Online kurs škole FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku. Čekamo vas!

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski daje polaznicima naparedni nivo knjigovodstvenog znanja.

Znanje računovodstva danas je neophodno, ne samo za vas koji se želite baviti ovim poslom i ne samo zbog toga što ćete sa ovim poslom uvek imati zanat koji će vam oezbediti pristojan život.

Poznavanje računovodstva će vam koristiti bez obzira da li ćete biti preduzetnik, diraktor, komercijalista, šef, marketing stručnjak i sl.

Savremeni uslovi poslovanja zahtevaju kvalitetnu, relevantnu i pravovremenu informaciju. Većinu tih informacija obezbeđuje računovodstvo (računovodstveni  informacioni sistem). Računovodstvo je danas postalo “poslovni jezik”, zato svi važni učesnici procesa odlučivanja u preduzeću moraju da raumeju taj jezik.  Danas je neophodno da poslovni čovek (preduzetnik ili menadžer) razume logiku bilansa i da ima osnovnu pismenost u računovodstvu kako bi donosio pravovremene i ispravne odluke

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski omogućiće vam da na lak i zanimljiv način savladate i zavolite računovodstvo i savladate osnovnu računovodstvenu pismenost: kreiranje i čitanje finansijskih izveštaja preduzeća . Bićete iznenađeni postignutim znanjem i samopouzdanjem!

Pogledajte utiske naših polaznka: na našem sajtu i  kursevi.com 

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije
 

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja  Napredni - Akademski

 

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u ...

Poruči ovaj kursOpširnije

 

Naslov Grad Cena Početak Trajanje

online poreski računovodja

Online kurs  Samostalni knjigovodja -akademski vrši obuku kroz  praktičan rad na aplikaciji za:

  1. ručno vodjenje knjigovodstva virtuelne firme omogućava polazniku da stekne sveobuhvatna znanja iz knjigovodstva .
  2.   za polaganje 3 ispita za kurs Ovlašćeni Rračunovodja u SRS  i studiozna znanja iz oblasti 1. MSF , 2. PORESKIH SISTEMA 3. POSLOVNOG  PRAVA  .s specijalno za tu namenu  pripremljena potrebna  literatura i konkretna pitanja sa odgovorima  vrlo prilagodjeni  potrebnim znanjima
svi gradovi u Srbiji inostranstvo 30800,00 29.10.2021
4 meseca

Online kurs Samostalni knjigovođa

Online kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Online kurs je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima ovladavaje materijom vođenja poslovnih knjiga u dvojnom knjigovodstvu malim trgovačkim preduzećima, kao i mikro pravnim licima i preduzetnicima.

Svi gradovi cena kursa 33000,00 30% popusta od 23100,00 dinara NA 2 RATE 29.10.2021
2+ 1 mesec gratis

Online Ovlašćeni knjigovodja – Kontrolor

Online kursevi  omogućavaju  polaznicima ovladavanje gradivom za vođenje poslovnih knjiga u Srednjim i velikim preduzećima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za visokosložene knjigovodstvene poslove.

svi gradovi svi gradovi 60000,00 30% popusta 42000 din moguće plaćanje na 4 mesečne rate 29.10.2021
online prijava
4+1 meseci

Online kurs Ovlašćeni knjigovođa – Napredni (Akademski)

ONLINE  Kurs za  Ovlašćeni knjigovođa - Napredni  akademski  je dopunjena online verzija online knjigovodstvenog kursa Ovlašćeni Knjigovođa.  Ovaj kurs obezbediće vam da savladate knjigovodstvene poslove kao da ste 5 godina radili u nekoj kompaniji na polovima šefa u računovodstva Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM.

Svi gradovi 73000 ,00din plaćanje sa 30% popusta 51100 do 5 mesečnih rata 29.10.2021
5+1 Meseca gratis

online – poreski računovodja

Online kurs Poreski računovodja se izvodi kroz   praktičan rad na aplikaciji za ručno vodjenje knjigovodstva virtuelne firme omogućava polazniku da stekne sveobuhvatna znanja iz knjigovodstva .U delu lekcija nalazi  se literatura i konkretna pitanja sa odgovorima  vrlo prilagodjeni  potrebnim znanjima  za polaganje 3 ispita za specijalistički  kurs u zvanju  Revizora  u komori ovlašćenih revizora Srbije   i studiozna znanja iz oblasti MSF , ,PORESKOG PRAVA i PRAVA ZA RAČUNOVODJE   .

Svi gradovi 44000,00 -65000 plaćanje na 6 rata 20.10.2021
4meseca

Kursevi Finance Team

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online poreski računovodja

svi gradovi u Srbiji

Datum početka kursa: 29.10.2021

Trajanje kursa: 4 meseca

inostranstvo

Datum početka kursa: 29.10.2021

Trajanje kursa: 4 meseca