Online kursevi knjigovodstva Napredni – Akademski

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

Online kurs škole FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku. Čekamo vas!

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski daje polaznicima naparedni nivo knjigovodstvenog znanja.

Znanje računovodstva danas je neophodno, ne samo za vas koji se želite baviti ovim poslom i ne samo zbog toga što ćete sa ovim poslom uvek imati zanat koji će vam oezbediti pristojan život.

Poznavanje računovodstva će vam koristiti bez obzira da li ćete biti preduzetnik, diraktor, komercijalista, šef, marketing stručnjak i sl.

Savremeni uslovi poslovanja zahtevaju kvalitetnu, relevantnu i pravovremenu informaciju. Većinu tih informacija obezbeđuje računovodstvo (računovodstveni  informacioni sistem). Računovodstvo je danas postalo “poslovni jezik”, zato svi važni učesnici procesa odlučivanja u preduzeću moraju da raumeju taj jezik.  Danas je neophodno da poslovni čovek (preduzetnik ili menadžer) razume logiku bilansa i da ima osnovnu pismenost u računovodstvu kako bi donosio pravovremene i ispravne odluke

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski omogućiće vam da na lak i zanimljiv način savladate i zavolite računovodstvo i savladate osnovnu računovodstvenu pismenost: kreiranje i čitanje finansijskih izveštaja preduzeća . Bićete iznenađeni postignutim znanjem i samopouzdanjem!

Pogledajte utiske naših polaznka: na našem sajtu i  kursevi.com 

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije
 

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja  Napredni - Akademski

 

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u ...

Poruči ovaj kursOpširnije

 

Naslov Grad Cena Početak Trajanje

knjigovodja online

Online   kurs knjigovodstva - knjigovođa daje polaznicima osnovni  nivo knjigovodstvenog znanja.  Od dokumenta do završnog računa – omogućava polaznicima ovladavaje materijom vođenja poslovnih knjiga u dvojnom knjigovodstvu malim trgovačkim preduzećima,Na kursu se imitira vodjenje knjiga kroz obradu virtuelne firme

 

Novi Sad Beograd 20000 30.10.2020
2 meseca

Online kurs Samostalni knjigovođa

Online kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Online kurs je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima ovladavaje materijom vođenja poslovnih knjiga u dvojnom knjigovodstvu malim trgovačkim preduzećima, kao i mikro pravnim licima i preduzetnicima.

Svi gradovi cena kursa 33000,00 30% popusta od 23100,00 dinara NA 2 RATE 02.11.2020
2+ 1 mesec gratis

Online Ovlašćeni knjigovodja – Kontrolor

Online kursevi  omogućavaju  polaznicima ovladavanje gradivom za vođenje poslovnih knjiga u Srednjim i velikim preduzećima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za visokosložene knjigovodstvene poslove.

svi gradovi svi gradovi 60000,00 30% popusta 42000 din moguće plaćanje na 4 mesečne rate 02.11.2020
online prijava
4+1 meseci

Online kurs Ovlašćeni knjigovođa – Napredni (Akademski)

ONLINE  Kurs za  Ovlašćeni knjigovođa - Napredni  akademski  je dopunjena online verzija online knjigovodstvenog kursa Ovlašćeni Knjigovođa.  Ovaj kurs obezbediće vam da savladate knjigovodstvene poslove kao da ste 5 godina radili u nekoj kompaniji na polovima šefa u računovodstva Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM.

Svi gradovi 73000 ,00din plaćanje sa 30% popusta 51100 do 5 mesečnih rata 30.10.2020
5+1 Meseca gratis

online poreski računovodja

Kurs omogućava polazniku da stekne sveobuhvatna znanja iz knjigovodstva i studiozna znanja iz oblasti poreza i doprinosa poreza na dodatu vrednost,carinskih i deviznih propisa  i propisa i zakona iz oblasti poreza na dobit  .

Svi gradovi 44000,00 do 30 popusta dinara 30800 na 4 rate 26.10.2020
4meseca

Kursevi Finance Team

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

knjigovodja online

Novi Sad

Datum početka kursa: 30.10.2020

Trajanje kursa: 2 meseca

Beograd

Trajanje kursa: 2 meseca