Savetodavne Usluge – Detalji

Savetodavne Usluge

 

Poresko savetovanje I kontrola poslovanja

 

knjigovodstvene-usluge-savetiSvako drustvo sa ograničenom odgovornošću ,kao I svako drugo ,obavezno je da sastavlja I objavljuje svoje zavrsne račune.U slučaju da su godisnji završni računi netačni ili da su neprecizni moze doci do velikih komplikacija za firmu.Zato bi bilo poželjno čak iako vam je duže vreme knjigovodstvo povereno istoj agenciji ili pak imate svog knjigovodju ,potražite I neko drugo stručno mišljenje I eventualnu kontrolu,da bi ste bili mirniji i izbegli eventualnu štetu.

 

Važno je da Poverite svoje poslovanje stručnom licu Revizoru.Saradnja sa knjigovodstvenom agencijom Finance Team vam to obezbedjuje.

 

Svakom klijentu pristupamo individualno. Poslujemo sa preduzećima iz raznih delatnosti i upravo zbog toga sarađujemo sa velikim brojem stručnjaka iz oblasti prava i finansija,kako bismo svojim klijentima obezbedili potpunu sigurnost (olakšali poslovanje) .Pored poslovnog i pravnog, u ponudi imamo i poresko savetovanje. Promenljiva i složena pravila poreske regulative mogu da budu zbunjujuća. Ne oklevajte, već svaku nedoumicu podelite sa nama. Pravovremeni, korisni i ispravni stručni saveti u računovodstvenom poslu daju stabilnost i efikasnost Vašem poslovanju.

 

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

online samostalni knjigovodja -poreski knjigovodja

svi gradovi u Srbiji

Upis: online nastava datum početka je nakon uplate

Datum početka kursa: 30.11.2023

Trajanje kursa: 3 +1 mesec gratis

inostranstvo

Datum početka kursa: 29.11.2023

Trajanje kursa: 4 meseca