Usluge

Usluge Knjigovodstvene Agencije Finance Team

Zakonske obaveze koje se odnose na poslovne aktivnosti veoma su brojne i često vrlo složene. Veliki broj relevantnih zakonskih odredaba sadržan je u zakonu o privrednim drustvima, ali na poslovnu organizaciju imaju uticaja i zakoni o odnosima izmedju poslodavca i zaposlenih lica, zakoni o bezbednosti i zaštiti zdravlja na poslu o procedurama zastite podataka, kao i zakona o obligacionim odnosima.

Revizor zaposlen u knjigovodstvenoj agenciji FINANCE TEAM je stručan da pomogne svojim klijentima da ispune zakonske obaveze u ključnim oblastima, kao sto su to, finansijsko izvestavanje, vodjenje računovodstvene evidencije i uredno izvršavanje poreskih i drugih obaveza preduzeća.

 

Opširnije ...

 

Knjigovodstvene

 

racunovodstvene-uslugeUgovorne obaveze knjigovodstvene agencije FINANCE TEAM su:

  • izrada dokumenata o registraciji firme u poreskoj upravi pri otpočinjanju delatnosti
  • informisanje klijenata o aktuelnim promenama zakonskih propisa
  • kontrola pre knjiženja knjigovodstvenih isprava
  • vođenje glavne knjige u skladu sa važećim propisima u Republici Srbiji
  • sastavljanje svih računovodstvenih iskaza

 

Opširnije ...

Savetodavne

 

knjigovodstvene-usluge-savetiPoresko savetovanje i kontrola poslovanja

 

Svako drustvo sa ograničenom odgovornošću ,kao i svako drugo ,obavezno je da sastavlja i objavljuje svoje zavrsne račune.U slučaju da su godisnji završni računi netačni ili da su neprecizni moze doci do velikih komplikacija za firmu.Zato bi bilo poželjno čak iako vam je duže vreme knjigovodstvo povereno istoj agenciji ili pak imate svog knjigovodju, potražite i neko drugo stručno mišljenje i eventualnu kontrolu, da bi ste bili mirniji i izbegli eventualnu štetu.

 

Opširnije ...

 

Pomoć pri registraciji firme

 

usluge-registracija-preduzece Pre osnivanja preduzeca, investiranja u kupovinu akcija, pozeljno je da preduzetnik, o osvojim planovima potrazi mislljenje od ljudi iz struke, koji treba da pomogne savetima u procenama i time doprinese poboljsanju komercijalnih potencijala buduce firme. Pomoc u osnivanju preduzeca i pomoci za donošenje odluke na koji oblik organizovanja se treba odluciti. Prodajom akcija ili udela moze se obezbediti dodatni priliv kapitala moze se promeniti vlasnistvo.

 

Opširnije ...

Kurirska služba

 

kurirski-poslovi01Dobri poslovni odnosi su kod nas na prvom mestu. Upravo zbog toga smo osnovali i kurirsku službu. Nastojimo da izađemo u susret Vašim predlozima i pažljivo ih slušamo i primenjujemo kako bismo ostvarili što bolje poslovanje. Naša kurirska služba je tu da bi smanjila vreme koje utrošimo za predaju obrazaca ili dostavljanje dokumentacije. Sada, kada u ponudi imamo i kurirsku službu uštedećemo na vremenu, a taj višak vremena možemo da upotrebimo za razvoj poslovanja.

 

Opširnije ...

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

poreski računovodja

svi gradovi u Srbiji

Upis: do kraja maja kurs samostalni knjigovodja gratis

Datum početka kursa: 15.05.2024

Trajanje kursa: 4 +2 mesec gratis

inostranstvo

Datum početka kursa: 15.05.2024

Trajanje kursa: 4+2 mes gratis